Fairies Finest Fiber Club

Onze eigen Wolletjes Club


de wolligste club van het land!

(h)Eerlijke Wol maandelijks bij jou thuis!

Ken je dat: een wijn abonnement? Elke maand krijg je een selectie van wijnen bezorgd, in een pakketje met een strik erom. Zoiets is dit ook, Fairies Finest Fiber Club geeft de Clubleden een fijne selectie aan wol en moderne vezels bezorgd met behulp van Unicorns, wij doen het uiteraard op onze eigen manier! 


Elke maand iets nieuws leren met de nieuwste handgeverfde wol en een Garen Spin Recept van Fairy TAIL .Leden ontvangen maandelijks een verrassingspakket te met alle wolletjes, glitterdraadjes en andere benodigdheden om het garen uit het recept te spinnen.

Een lidmaatschap duurt 3 maanden en is inclusief verzenden. Je krijgt elke maand een pakket. Plus korting. Plus extra aanbiedingen. Jij betaalt 3 maanden geen verzendkosten. En ontvangt onze nieuwste producten elke maand als eerste! 


 Elk lid van de club krijgt in zijn eerste maand een WPI meter, de uitleg daarover en het eBook: Spinnen van een Single. Daarnaast krijgt ieder lid in de eerste drie maanden de UNIEKE Unicorn Fart DIZ. Met een WPI meter in combinatie met een DIZ maak je garen precies zo dik als je wil!


Inhoud Pakket

Garen Spin Recept, 1 x lontwol en/of art batt, aangevuld met 1 x ongeverfde lontwol of ander materiaal zoals angelina, zijde of ander leuks. Daarnaast zit er altijd een verrassing wat fiber gerelateerd is in het pakje. Zoals: steekmarkeerders, een DIZ (om lontwol mee te maken), glitterdraad, ik noem nu maar wat leuks! Waarde inhoud per maand: gemiddeld €46 !!

Double the Fun

Je kan de inhoud van je pakket verdubbelen door deze optie te kiezen. Je krijgt dan 2 lontwol of 2 art batts, 2 x ongeverfde lontwol of andere vezels. En uiteraard een dubbele verrassing. Maar je krijgt maar 1 recept. Dat dan weer wel. 😉 (gemiddelde waarde van €66)

Inc Rapunzel’s Braid of the Month

Wat het zegt: je krijgt de Lont van de Maand ( of batt) er ook nog eens bij! Bekijk hier alvast welke thema’s er de komende maanden bij gaan komen:

Rapunzel’s Braid of the Month

Prijzen zijn inclusief verzenden en gelden voor het totale lidmaatschap. Woon je niet in Nederland maar wel in de EU? voor jou bestaat een optie in het keuzemenu. 

Garantie

Mocht het lidmaatschap niet bevallen kan tussentijds opgezegd worden, je krijgt dan het geld voor de rest van het lidmaatschap teruggestort.

De inhoud van de pakketten van 2022 tot nu toe:

Klaar voor je lidmaatschap?Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s