Wasvoorschrift

Heb je spinwol, garens of of kleding van Fairy TAIL gekocht lees dit voor je gaat wassen:

Wij gebruiken geen superwash merino, en alle wol die we gebruiken kan krimpen.

Om dit te voorkomen dien je je product te wassen in koud water, op de hand of in de wasmachine op het wolwasprogramma. Gebruik nooit normaal wasmiddel bij wol, dit vervilt de wol. Wat je wel kan gebruiken zijn: wolwasmiddelen zoals Unicorn Wash, Eucelan, maar ook de wolwasmiddelen uit de supermarkt werken goed. Soepel houden van je product kan door middel van azijn of Unicorn Fibre Rinse. Het soepel houden van de vezels zorgt ervoor dat je garen of kledingstuk langer mee gaat.

Geverfde wol en garens kunnen nog afgeven de eerste paar keren met wassen. Dat is niet erg. Het beïnvloedt de kleur van de lontwol of het garen niet. Droog je wol en kleding zoveel mogelijk liggend (buiten) aan de lucht.

Meer weten over Unicorn Clean Wasmiddelen>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s